Cenitev-vozil.net - preveri cene rabljenih vozil na trgu enostavno, hitro in brezplačno! Pridruži se tistim, ki vedo kaj je realna vrednost vozila.

Cenitev vozil? .. Ja! Prodajaš avto? Kupuješ avto? Samo firbcaš naokoli?!
Ne pusti se nategniti: preveri cene rabljenih vozil na trgu enostavno, hitro in brezplačno!
Pridruži se tistim, ki vedo kaj je realna vrednost vozila ...

Uvodna stran
Hitra cenitev
Napredna cenitev
Statistika cenitev
Seznam
Pomoč (FAQ)
Kontakt
car pricing in english
Pogoji uporabe


Splošni pogoji in določila
Splošne določbe
1. člen: Spletni servis Cenitev-vozil.net (v nadalnjem besedilu servis) je brezplačen spletni servis, ki svojim registriranim uporabnikom (v nadalnjem besedilu uporabniki) in ostalim obiskovalcem (v nadalnjem besedilu obiskovalci) nudi naslednje storitve: opravljanje spletnih cenitev vozil (v nadalnjem besedilu cenitve), shranjevanje cenitev, ustvarjanje povezav do cenitev (WEB, RSS, IMG) in objavo povezav na drugih spletnih straneh!
2. člen: Lastnik servisa je, v kolikor ni napisano drugače, lastnik domene (cenitev-vozil.net). Lastništvo nad domeno se lahko preveri v domenskih WHOIS bazah!
3. člen: S sprejetjem teh pravil in z izpolnitvijo registracijskega obrazca postane oseba polnopraven uporabnik servisa!
4. člen: Uporabnik lahko brezplačno koristi vse storitve v mejah normale, torej dokler s svojim udejstvovanjem ne krši pravil napisanih na tej strani!
Omejitve
5. člen: Komercialne raziskave (cenitve delane za namene pridobivanja večje premoženjske koristi) brez soglasja lastnika servisa niso dovoljene! Raziskave za lastne potrebe (nakup/prodaja lastnega osebnega vozila) so dovoljene v mejah normale.
6. člen: Storitve servisa naj se uporabljajo v mejah normale. Smetenje ("junk") in pretiravanje s cenitvami ("flood") se smatra kot kršitev.
7. člen: E-poštni naslovi, ki jih uporabniki uporabljajo za pošiljanje povezav do cenitev naj bodo veljavni (veljavna oblika in obstoječi naslovi). Uporabnik tudi jamči, da se oseba, kateri bo poslano e-sporočilo, strinja s sprejemanjem e-sporočil poslanih z njegovega e-naslova!
8. člen: Uporaba povezav do cenitev (WEB in RSS) ter slikovnih cenitev (IMG) na uporabnikovih spletnih straneh, forumih in blogih je dovoljena samo v kolikor uporabnik uporabi originalno HTML kodo (povezavo), ki jo dobi na straneh servisa!
Omejitve in določbe izhajajoče iz avtorskih pravic
9. člen: Objava rezultatov cenitev, ki se ne nahaja na spletnih straneh servisa, je dovoljena v kolikor je poleg napisan vir in objava ni povezana s pridobitno dejavnostjo! Enako velja tudi za druge medije (diplomske naloge, časopisne raziskave, ...)!
10. člen: Uporabnik, ki generira povezavo do cenitve se strinja, da je povezava (ter cenitev) dostopna vsem uporabnikom interneta, rezultati pa se lahko uporabijo v skladu z 9. členom.
11. člen: Spletni servis ima pravico, da povezavo do cenitve izbriše, moderira ali kako drugače spremeni.
12. člen: Servis jamči, da so vsi deli cenitve vidni samo preko povezave z generirano varnostno kodo, ki je poslana na e-poštne naslove ali objavljena na drugi spletnih straneh (forumi, blogi), katere je uporabnik sam izbral. Servis pa ne more jamčiti, da so varnostno kodo dobile samo osebe, katerim je bila namenjena.
Varovanje zasebnosti
13. člen: Servis jamči, da bo v sladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, varoval osebne podatke uporabnikov in e-poštne naslove oseb, katerim so bile poslane cenitve. Med varovane podatke, katere lahko uporabniki vpišejo, sodijo: e-mail naslov, ime ter priimek, ter letnica rojstva (če ti podatki obstajajo)!
14. člen: Identiteto uporabnikov je lastnik servisa, na podlagi sodne odredbe, dolžan razkriti organom pregona!
Ukrepi zoper kršitelje in končne določbe
15. člen: V kolikor uporabnik ravna v nasprotju z 5., 6., 7. ali 8. členom pogojev uporabe, se uporabnika za lažjo kršitev opozori za težjo pa takoj izključi iz servisa. V kolikor z lažjimi kršitvami uporabnik po opozorilu ne preneha se ga prav tako lahko trajno izključi iz servisa!
16. člen: V kolikor uporabnik krši pravila in določbe 9. in 10. člena, ga servis kaznuje s takojšnjo trajno izklučitvijo. Poleg tega pa servis, v kolikor je uporabnik kršil zakone zapisane v zakonikih države RS, proti njem sproži civilno tožbo, oz. ga prijavi za to namenjeni državni instituciji!
17. člen: Pravila in določbe na tej strani se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
18. člen: Pravila in določbe na tej strani se tolmači in razume take kot so.
19. člen: Pravila veljajo od 30.5.2008 pa do preklica!
© Tišina Webdesign 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 - Cenitev-vozil.net

Vsak uporabnik spletišča cenitev vozil .net se v celoti strinja s pogoji uporabe; cene rabljenih vozil so lahko napačne oz. odstopajo od dejanske vrednosti vozila. Več ...